Osta tai myy hyviä, käytettyjä jousiammuntavälineitä
JousiDivari on käytettyjen jousien ja jousiammunta- tarvikkeiden osto- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää tavarasi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa tavarasi antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei JousiDivariin välityksellä! Kunkin myytävän tuotteen alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä JousiDivaarille välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina JousiDivariissa ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet JousiDivaariin myytäväksi pistämääsi tavaraa, anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää tavarasi JousiDivariiin myyntiin sähköpostitse:

pirkka.elovirta(at)gmail.com

Kannattaa ostaa JousiDivarista hyvä käytetty!
JousiDivarissa myytävät jousiammuntavälineet ovat hyväkuntoisia ja uusia edullisempia!

Kaupan jälkeisiä ohjeita myyjälle.

Kun kauppa on ostajan ja myyjän välillä tehty:

1) Tavaran myyjälle jää vielä velvollisuus hoitaa JousiDivarin välityspalkkion maksaminen.

Koska JousiDivari huolehtii monista tavarasi esillepanoon liittyvistä asioista sivustolla on kohtuullista, että JousiDivari saa sivujen ylläpidosta pienen välityspalkkion. Katso sivuston vasemman palstan välityspalkkiotaulukkoa. Siitä näet miten välityspalkkio määräytyy.2) Huomaa, ettei palkkion suuruus muutu, vaikka tavarasta sovittaisiin alkuperäistä pyyntöhintaa pienempi hinta!

3) Sitten siirrät sovitun suuruisen summan JousiDivarin välityspalkkiotilille. Katso sivuston vasemman palstan välityspalkkiotaulukkoa. Siitä näet miten välityspalkkio määräytyy.

Tavaran myyjä maksaa noin 5%:n suuruinen välityspalkkio JousiDivarille alkuperäisestä sivuilla ilmoitetusta hinnasta. Huomaa, että halvempien tavaroiden välityspalkkio on vähän isompi, jotta vältytään senttien maksaminen pankkisiirtoina. Mikäli kauppa myöhemmin purkaantuu, ei JousiDivari palauta välityspalkkiota.Käytä kaikissa viesteissäsi myytävän tavaran myyntiruudun yläreunassa olevaa tuote/numero/aika-koodia, jotta viestisi kohdistuu JousiDivarissa aina oikeaan tavaraan.

Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing


Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan tavaran, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös tavaran tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Stabi / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa tuotteen itselleeen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki tavaran maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin. Lue ostamisesta lisää>

Miten myyn?

Lähetä JousiDivariin myyntiin tulevasta tavarastasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hintapyyntösi ja myös oma kuntoarvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta@gmail.com

       
pituinen myyntiaika. Tämän jälkeen ilmoita haluatko jatkaa myyntiaikaa.
Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä tavarastasi numeroon 040-5469040, niin tavarasi tulee asap sivuille!
Lue myymisestä lisää>


Digikuvaa tuotteesi!

Kuvaa tuotteesi valkoisella taustalla vaakakuvaksi digipokkarilla. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>


Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040. Poistan tavaran sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Tähtäin / 010 / 301214) Tämän jälkeen siirrät sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille samoin tiedoin varustettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>