Osta tai myy hyviä, käytettyjä jousiammuntavälineitä
JousiDivari on käytettyjen jousien ja jousiammunta- tarvikkeiden osto- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää tavarasi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa tavarasi antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei JousiDivariin välityksellä! Kunkin myytävän tuotteen alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä JousiDivaarille välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina JousiDivariissa ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet JousiDivaariin myytäväksi pistämääsi tavaraa, anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää tavarasi JousiDivariiin myyntiin sähköpostitse:

pirkka.elovirta(at)gmail.com

Kannattaa ostaa JousiDivarista hyvä käytetty!
JousiDivarissa myytävät jousiammuntavälineet ovat hyväkuntoisia ja uusia edullisempia!
Tästä ei keskiosa paljoa parane, mutta osumat kylläkin!

Tässä ohjeita miten saat ostettua tavaran JousiDivarista.
Kun olet kiinnostunut ostamaan jonkin JousiDivarin sivuilla olevan tuotteen toimi näin: 1) Ota tavaran myyjään yhteyttä sähköpostitse ja tee hänen kanssaan siitä kaupat sähköpostin avulla tai anna myyjälle puhelinnumerosi.

2) Jos olet kiinnostunut tavarasta, mutta sen pyyntöhinta on mielestäsi liian korkea, tee tavarasta myyjälle vastatarjous. Älä kuitenkaan koeta kepillä jäätä, vaan tee reilu ja järkevän suuruinen vastatarjous! Näin vältytte turhalta aikaa vievätä "huutokauppailulta"!3) Kun olette saaneet kaupan sovituksi, teidän täytyy vielä sopia siitä, miten ostaja saa tavaran. Myyjä ja ostaja jakavat 50-50%-periaatteella tavaran toimituksesta syntyvät kulut (mikäli ette toisin erikseen toisin sovi). Huomatkaa, että kätevä ja halpa tapa saada tuote sen uudelle omistajalle, on toimittaa se hänelle jollakin sopivalla kisamatkalla.

4) Ostaja ja myyjä sopivat miten raha vaihtaa omistajaa. Myyjä antaa ostajalle pankkitilinumeronsa ja ostaja maksaa sovitun kauppasumman sille.

5) Kaupanteon yhteydessä kannattaa myös sopia tarkkaan mahdollisesta kaupan purkuoikeudesta, sillä ostaja ostaa tavaran vain pelkän nettikuvan perusteella. JousiDivarissa kaupanteko perustuu aina molemminpuoliseen luottamukseen ja rehellisyyteen, joten jos kauppa purkaantuu, palauttaa myyjä rahat.Käytä viesteissäsi myyjälle myytävänä olevan tavaran myyntiruudun yläreunassa olevaa tuote/numero/aika-koodia, niin myyjä tietää heti mistä tavarasta (myyjällä voi olla useampia tavaroita myyntisivuilla) on kyse.

Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing


Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan tavaran, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös tavaran tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Stabi / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa tuotteen itselleeen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki tavaran maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin. Lue ostamisesta lisää>

Miten myyn?

Lähetä JousiDivariin myyntiin tulevasta tavarastasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hintapyyntösi ja myös oma kuntoarvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta@gmail.com

       
pituinen myyntiaika. Tämän jälkeen ilmoita haluatko jatkaa myyntiaikaa.
Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä tavarastasi numeroon 040-5469040, niin tavarasi tulee asap sivuille!
Lue myymisestä lisää>


Digikuvaa tuotteesi!

Kuvaa tuotteesi valkoisella taustalla vaakakuvaksi digipokkarilla. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>


Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040. Poistan tavaran sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Tähtäin / 010 / 301214) Tämän jälkeen siirrät sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille samoin tiedoin varustettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>