Osta tai myy hyviä, käytettyjä jousiammuntavälineitä
JousiDivari on käytettyjen jousien ja jousiammunta- tarvikkeiden osto- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää tavarasi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa tavarasi antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei JousiDivariin välityksellä! Kunkin myytävän tuotteen alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä JousiDivaarille välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina JousiDivariissa ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet JousiDivaariin myytäväksi pistämääsi tavaraa, anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää tavarasi JousiDivariiin myyntiin sähköpostitse:

pirkka.elovirta(at)gmail.com

Ota kuva tavarastasi ja lähetä JousiDivariin !
Kuva kertoo myytävästä tavarastasi aina paremmin kuin tuhat sanaa!
Tästä ei keskiosa paljoa parane, mutta osumat kylläkin!
Tässä muutamia kuvausohjeita

Digipokkari riittää kuvan ottamiseen JousiDivariin myyntiin laitettavasta tavarasta digipokkari mainiosti. Sellainen löytyy nykyään kaikilta! Jos sinulla on järjestelmäkamera, niin aina parempi! Pystytä itsellesi kuvauspaikka, jossa on valkoinen tasainen tausta. Itse käytin ensimmäisellä kuvauskerralla 80 cm:n taulua väärin päin käännettynä pöydällä. Taulun yläreunan teippasin maalarinteipillä seinään. Nyt kuvaan oheisella varustuksella. Jalkalampuissa on digitaaliset polttimot, jotta kuvat eivät olisi keltaisia. Sinulla varmastikin löytyy kaksi pöytälamppua tms, joiden avulla voit valaista kuvauspöytää. Keinovalo on useasti melko keltaista, joten jos voit viedä kuvauksen päivänvaloo, aina parempi. Käytä jalustaa jos sinulla on sellainen.

Aseta tavarasi alustalle vaaka-asentoon, sillä JousiDivarissa on vain vaakakuvia. Jos esimerkiksi olet myymässä kokonaista tähtäinjousisatsia, pura se osiin ja asettele pöydälle järjestykseen. Älä laita osia liian lähekkäin, jotta katsoja näkee jokaisen osan mahdollisimman hyvin. Jos sinulla on joitain läpinäkyviä korokkeita, kuten pieniä laseja tms., niin niillä saa kuvattavat tavarat mukavasti irtoamaan taustasta.


Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing
Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan tavaran, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös tavaran tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Stabi / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa tuotteen itselleeen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki tavaran maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin. Lue ostamisesta lisää>


Miten myyn?

Lähetä JousiDivariin myyntiin tulevasta tavarastasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hintapyyntösi ja myös oma kuntoarvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta@gmail.com

       
pituinen myyntiaika. Tämän jälkeen ilmoita haluatko jatkaa myyntiaikaa.
Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä tavarastasi numeroon 040-5469040, niin tavarasi tulee asap sivuille!
Lue myymisestä lisää>


Digikuvaa tuotteesi!

Kuvaa tuotteesi valkoisella taustalla vaakakuvaksi digipokkarilla. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>

Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040. Poistan tavaran sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Tähtäin / 010 / 301214) Tämän jälkeen vain siirrät sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille samoin tiedoin varustettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>