Osta tai myy hyviä, käytettyjä jousiammuntavälineitä
JousiDivari on käytettyjen jousien ja jousiammuntatarvikkeiden osto- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää tavarasi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa tavarasi antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei JousiDivariin välityksellä! Kunkin myytävän tuotteen alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä JousiDivarille välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina JousiDivariissa ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet JousiDivaariin myytäväksi pistämääsi tavaraa, anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää tavarasi JousiDivariiin myyntiin sähköpostitse:pirkka.elovirta(at)gmail.com

(シ)

Kerro SoMe
-kavereillesi
JousiDivarista!

Heillä voi olla hyviä
välineitämyytävänä!
Ostamisesta kiinnostuneet kävijät ovat kertoneet, että jotkut yhä sivuilla myynnissä olevat on jo myyty!
Ole hyvä ja kerro kun kaupat on tehty!
Kuvaa tuotteesi matalaksi vaakakuvaksi!
Kaikki JousiDivarin kuvat ovat vaakakuvia, jotka ovat leveydeltään 918 pixeliä ja korkeudeltaan 417 pixeliä (□□ eli noin 2:1:een). Kuvaan tavarasi valkoisella pohjalla vaakakuvana ja pyri laittamaan kuvassa osat korkeussuunnassa tiiviiseen ryhmään. Tämä nopeuttaa sivuille laittoa, sillä minun ei tarvitse korjailla kuvien ryhmitystä. Huomaa myös, ettei taustalla ole mitään häiritsevää, kuten ovia tai kirjahyllyjä.
Jokaiselle jousiampujalle on kerääntynyt harrastuksen varrella kaappeihin ja nurkkiin erilaisia jousiammuntavälineitä. JousiDivari tarjoaa nyt tehokkaan myyntikanavan turhiksi käyneille välineille.

Putsaa kaappien nurkat ja pistä tavarat myyntiin! Jokaiselle tällä sivustolla myynnissä olevalle tavaralle löytyy ostaja ennen pitkään. Kaikki kelpaa myyntiin ja ostajaehdokkaita sivuillamme käy varmasti runsaasti.

JousiDivarin sivuille voi kuka tahansa lähettää tavaroitaan myyntiin, mutta mikäli olet vielä alaikäinen, kannattaa sinun pyytää lupa vanhemmiltasi tavaran myymiseen.

Mieti valmiiksi sopivan edullinen tasarahahinta tavarallesi, kuvaa se digikameralla vaalealla taustalla ja laadi siitä lyhyt kuvausteksti. Jos hintapyyntösi on ostajasta liian korkea, voitte yhdessä neuvotella molemmille sopivan hintaratkaisun.

Kauppaa käydään varmasti eniten sähköpostitse, ettei kummallekaan tule turhia puhelinkuluja. Puhelin on kuitenkin usein tehokkaampi ja nopeampi kaupanteko- ja neuvotteluväline, joten numeroita kannattaa vaihtaa kauppaa tehdessänne. Kun tavarat ja maksut ovat toimitettu molempien osapuolien yhdessä sopimalla tavalla, myyjä maksaa sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille alkuperäisestä sille ilmoitetusta hinnasta lasketun noin 5%:n tasaeuroiksi porrastetun välityspalkkion.


Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing


Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan tavaran, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös tavaran tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Stabi / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa tuotteen itselleen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki tavaran maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin.
Lue ostamisesta lisää>


Miten myyn?

Lähetä JousiDivariin myyntiin tulevasta tavarastasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hintapyyntösi ja myös oma kuntoarvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta(at)gmail.com

Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä tavarastasi numeroon 040-5469040, niin tavarasi tulee asap sivuille!

Lue myymisestä lisää>

   
Kuvaa vaakakuva valkoisella taustalla!

Digikuvaa tuotteesi!

Kuvaa digikameralla tuotteesi valkoisella taustalla YHTEEN vaakakuvaan. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>


Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040. Poistan tavaran sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Tähtäin / 010 / 301214) Tämän jälkeen vain maksat sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille samoin tiedoin varustettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>
Copyright © Pegasos Marketing / pirkka.elovirta(at)gmail.com
.
               Huom!  Sivusto käyttää evästeitä. > Hyväksyn  info