Osta tai myy hyviä, käytettyjä jousiammuntavälineitä
JousiDivari on käytettyjen jousien ja jousiammunta- tarvikkeiden osto- ja myyntisivusto. Tänne voit jättää tavarasi myyntiin haluamaasi hintaan.

Ostosta kiinnostunut voi ostaa tavarasi antamaasi hintaan, mutta hän voi tehdä siitä myös vastatarjouksen. Joka tilanteessa sinä päätät millä hinnalla sen haluat myydä.

Kaupat, yhteydenotot, ostotarjoukset tapahtuvat suoraan myyjän kanssa ei JousiDivariin välityksellä! Kunkin myytävän tuotteen alla on myyjän sähköpostiosoite, jonka avulla voit olla myyjään yhteydessä.

Kun kauppa syntyy maksaa myyjä JousiDivaarille välitysavusta seuraavasti:
Esimerkiksi:
10-40€ => 2€
40-60€ => 3€
60-80€ => 4€
80-100€ => 5€
100-120€ => 6€
120-140€ => 7€
140-180€ => 9€
180-200€ => 10€
>200€ => 5%:ia

Palkkio on aina JousiDivariissa ilmoitetusta Hinnasta! Ei myyntihinnasta!

Kun hinnoittelet JousiDivaariin myytäväksi pistämääsi tavaraa, anna sille tasaeurohinta!

Huomioi pyöristys!

Huomaa, että palkkio on noin 5%:ia tuotteesi hinnasta, kuitenkin alapään palkkioita vähän ylöspäin "pyöristäen".

Voit jättää tavarasi JousiDivariiin myyntiin sähköpostitse:

pirkka.elovirta(at)gmail.com
JousiDivarissa hyvät välineet menevät kaupaksi!
Pistä sinulle turhiksi käyneet tavarat myyntiin, saat tilaa ja rahaa!
Tästä ei keskiosa paljoa parane, mutta osumat kylläkin!

Ohjeita miten laitat tavarasi myyntiin.

Kun päätät myydä jonkin sinulle tarpeettomaksi käyneen jousiammuntavälineen, toimi nän:

1) Ota siitä ensin vaakakuva digipokarilla valkoisella taustalla. (kuvaustaustaksi sopii hyvin esimerkiksi 80cm maalitaulun taustapuoli. Valaise kuvauskohde, mutta äää käytä salamaa!, Se polttaa kuvan helposti puhki. Katso linkki Lue kuvaamisesta lisää.

2) Kun sinulla on kuva tavarastasi sähköisessä muodossa, sinun on seuraavaksi nimettävä se (Esim. Avalon tähtäin) anna sille myös tyyppitiedot jos sinulla on ne tiedossasi ja laadi myytävälle tavarallesi lyhyt seloste (voit katsoa mallia valmiista myyntiruuduista). Tee teksti mahdollimman lyhyeksi!

3) Arvioi tavarasi kunto ja anna sille kouluarvosana seuraavasti: uuden veroinen 10 tai 9, hyvä 8 tai 7, ok 6 tai 5, menettelee 4 tai 3, huono 2 tai 1. Teen oman arviosi perusteella tuotteelle myyntiruutuun kuntomerkinnän.4) Tärkeintä on miettiä sille sopiva tasarahahinta. Huomaa hinnoittelussasi, että sinä maksat puolet tavaran toimituskuluista, joten mieti hinta tarkkaan!Tavarasi saa JousiDivarissa oman myyntiruudun yläreunaan tuote/numero/aika-koodin, jota sinun kannattaa käyttää hyväksi kaikessa viesteissäsi tavaran ostajan kanssa. 5) Seuraavaksi lähetät oman nimesi, puhelinnumerosi (en julkaise sitä myyntiruudussasi), sähkööostiosoitteesi (jos eri kuin meilissäsi minulle - käytän (at) merkintää) ja paikkakuntasi, myyntitiedot ja oheistetun kuvan tuotteestasi minulle sähköpostilla osoitteeseen pirkka.elovirta@gmail.com ja minä laitan tavarasi JousiDivarin sivuille myyntiin.

6) Kun tavarallesi ilmaantuu ostaja, hän ottaa sinuun yhteyttä ruudussa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kauppaa voitte tehdä myös puhelimitse (lähetä numerosi ostajalle) tai tekstiviestein.

7) Kun kaupat on tehty, kerrot JousiDivariin siitä mahdollisimman nopeasti, jotta se saadaan poistettua heti JousiDivarin sivuilta.

8) Jos haluat uusia myyntisi 6kk:n jälkeen, ilmoita asiasta sähköpostitsen minulle.

9) Viimeisenä vain siirrät sovitun suuruisen välityspalkkion sähköpostitse saamallesi JousiDivarin välityspalkkiotilille:

Pirkka Elovirta
Pegasos Marketing
Miten ostan?

Löydettyäsi kiinnostavan tavaran, ota tuoteruudun alalaidassa olevalla sähköpostiosoitteella yhteys myyjään. Ilmoita samalla myös tavaran tuotenumero, josta olet kiinnostunut. (esim. Stabi / 003 / 301214) Lähetä myös puhelinnumerosi, jotta myyjä voi ottaa sinuun puhelimitse yhteyttä. Kun yhteys välillenne pelaa, teette kaupat ja sovitte miten ostaja saa tuotteen itselleeen.

Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikki tavaran maksut ja toimitukset keskenään.
He (myyjä ja ostaja) jakavat toimituksesta aiheutuvat lähetyskulut 50-50%-periaattella, mikäli ette sovi toisin. Lue ostamisesta lisää>


Miten myyn?

Lähetä JousiDivariin myyntiin tulevasta tavarastasi vaakadigikuva, lyhyt tuotekuvaus ja tasaeurosummainen hinta ja myös oma arvio sen kunnosta sähköpostitse osoitteeseen: pirkka.elovirta@gmail.com

       
pituinen myyntiaika. Tämän jälkeen ilmoita haluatko jatkaa myyntiaikaa.
Lähetä tekstiviesti!

Lähetä myös tekstiviesti myytävästä tavarastasi numeroon 040-5469040, niin tavarasi tulee asap sivuille!
Lue myymisestä lisää>


Digikuvaa tuotteesi!

Kuvaa tuotteesi valkoisella taustalla vaakakuvaksi digipokkarilla. Huolehdi, että kuvauspaikassa on riittävästi valoa.
Lue kuvaamisesta lisää>


Kaupan jälkeen?

Ilmoita tehdystä kaupasta sähköpostitse tai tekstiviestillä numeroon 040-5469040, niin poistan tavaran sivulta! Ilmoita viestissä tuotenumero (esim. Tähtäin / 010 / 301214) Tämän jälkeen vain siirrät sovitun summan JousiDivarin välityspalkkiotilille samoin tiedoin ohjeistettuna.
Lue välityspalkkioista lisää>